Povestea noastră
Echipa noastra
Prin pasiunea și expertiza noastră, ne angajăm să oferim suport și soluții care să îmbunătățească viața fiecărui copil cu care lucrăm.

Eleonora Nicolae
Fondator & Președinte Asociație
Cu multi ani in urma imi era frica sa visez tot ce implica recuperarea lui Cezar insa pe parcurs, cu iubire, acceptare si rabdare mi s-a confirmat ca VISELE NU AU DATA DE EXPIRARE ! Deci totul este posibil si in realitatea noastra atata timp cat ai grija ce transmiti subconstientului si transpui in realitate!

Bianca Nicolae
Manager General, Pedagog de recuperare, Psiholog clinician, Psiholog cu competențe în terapie de integrare senzorială Ayres, Psihoterapeut integrativ în formare.
Mă pot descrie ca fiind o persoană autentică, empatică, răbdătoare, cu dorința de a oferi sprijin celor din jur, iar în fiecare zi descopăr ceva nou despre mine, despre ceilalți, despre viață și sunt recunoscătoare pentru tot ce îmi este oferit.

Robert Jinga
Coordonator de specialitate
Am terminat studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și sunt psiholog clinician, psihoterapeut cognitiv-comportamental și psiholog cu competențe în terapie de integrare senzorială Ayres. Sunt pasionat de psihologie și de felul în care această știință îi poate ajuta pe copiii de toate vârstele să ducă o viață mai bună și mai împlinită.

Cima Mihaela-Gabriela
Psiholog Clinician, Terapeut ABA și Consilier Parental
“Fă tot ce îți stă în putință și asta va fi de-ajuns” este citatul care mă ghidează în acest parcurs, un citat atât de blând: cu copiii, cu părinții, cu terapeuții. Sunt aici să fac tot ce îmi stă în putință: să mă dedic în întregime dezvoltării potențialului copiilor cu nevoi speciale și, mai mult decât atât, să ofer sprijin și speranță părinților pe tot acest parcurs.

Tatu Roxana - Mihaela
Psiholog clinician, Terapeut ABA, Psihoterapeut integrativ în formare, Psiholog cu competențe în terapie de integrare senzorială.
“Succesul nu este cât de sus ai urcat, ci modul în care faci o diferența pozitivă pentru lume.” Munca mea este un amestec de empatie, răbdare și profesionalism, find mereu atentă la nevoile fiecărui copil si la modul unic in care îsi exprimă lumea interioară.

Rodeanu Mihaela
Psiholog, Psihoterapeut Integrativ și Consilier în Dezvoltare Personală, Terapeut ABA.
Sunt absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației și am o formare complexă în Programare Neurolingvistică (NLP), Consiliere în Dezvoltare Personală și Psihoterapie Integrativă. Abordarea mea se concentrează pe sprijinirea dezvoltării emoționale și cognitive, aplicând tehnici validate pentru a îmbunătăți calitatea vieții copiilor și familiilor. Deși am lucrat cu diverse categorii de clienți, sunt dedicată continuării studiilor și perfecționării în domeniul sprijinului oferit copiilor cu tulburări de dezvoltare, cum ar fi autismul și ADHD-ul, pentru a le asigura o integrare cât mai bună în mediul educațional și social.

Nedelcu Andreea
Psiholog clinician, Terapeut ABA, Psiholog cu competențe în terapie de integrare senzorială Ayres, Modul psihopedagogic nivel 1 – post universitar.
Îmi place să personalizez abordările terapeutice, adaptându-le nevoilor și ritmului fiecărui copil, pentru a-l sprijini să își atingă potențialul maxim. Fiecare mic progres mă inspiră și mă motivează să continui să ofer tot ce am mai bun, cu o abordare deschisă și caldă.

Rădulescu Cătălin
Fiziokinetoterapeut cu competențe în terapie de integrare senzorială Ayres.
Sunt specialist in fizioterapie, am absolvit Facultatea de Medicina specializarea Fiziokinetoterapie, promoția 2017, apoi Master Facultatea de Educație Fizica și Sport, specializarea Kinetoterapie Recuperare și Reeducare Motrică, promoția 2019. Am dobândit pana în prezent 7 ani experiență în recuperarea funcțională a aparatului locomotor, de asemenea am urmat numeroase cursuri de specializare în fizioterapie: evaluare musculoscheletala, electroterapie, imagistica medicala, terapie manuală și terapie integrare senzoriala în desfășurare.

Răcoci Nicușor Alexandru
Fiziokinetoterapeut cu competențe în terapie de integrare senzorială Ayres.
Absolvent al Facultatii de Medicina din cadrul Universitatii "Ovidiu" Constanta. Am fost preocupat și mi-a placut dintotdeauna sa explorez si sa cunosc cat mai mult! Acest aspect m-a facut sa fiu deschis la provocari și am ales o specializare cel putin atipică din ramura mea, aceea de reabilitare neuropsihomotorie copii, in cadrul Sanatoriului Balnear si de Recuperare Techirghiol. Iubesc sa pot face un copil sa zambeasca chiar daca circumstantele nu sunt atat de favorbile!

Ghiban Mihaela
Asistent Manager, specializare în psihologia muncii și organizațională
Pentru un echilibru sănătos caută cunoașterea pentru a nu rămâne niciodată singur.

Ciobanu Ana-Maria
Asistent social
Sunt o persoană norocoasă din toate punctele de vedere, am o familie frumoasă, un copil minunat, fac lucrurile care îmi plac și îmi aduc satisfacții. Profesia de asistent social înseamnă că ești mereu aproape de oamenii care au nevoie. De-a lungul timpului am înțeles că asistența socială te invită să înțelegi misiunea de a ajuta oamenii să descoperi ceea ce este valoros în ei și în cei din jurul lor, dincolo de prejudecăți și să găsești căi alternative de rezolvare a problemelor cu care se confruntă.

George Manolache
Director fundraising
Un om de acțiune dedicat comunității, cu o pasiune pentru susținerea inițiativelor care aduc un impact real. În calitate de ambasador al cauzelor caritabile și antreprenor la Kangen Center Dobrogea, George crede în puterea colaborării și a responsabilității sociale.
„Nu putem ajuta pe toată lumea, dar toată lumea poate ajuta pe cineva.” – Ronald Reagan

Cezar
Licean cu Autism, ADHD si TOC. Motivul pentru care exista S.U.I.T.A.
Din 2010, când a primit diagnosticul de Autism sever și ADHD, și până în prezent, Cezar a străbătut un drum plin de provocări. Cu susținerea necondiționată a mamei sale, Eleonora, a surorii lui Bianca și a echipei de terapeuți, el a evoluat într-un adolescent pasionat de IT, cu dorința fermă de a deveni specialist în calculatoare, manifestând curiozitate și dorindu-și să-și facă noi prieteni. "Empatia înseamnă a vedea cu ochii altuia, a asculta cu urechile altuia și a simți cu inima altuia.”

Dr.Mădălina Gabriela Lascu
Neurolog pediatru
Medic neurolog pediatru cu o pregătire deosebită, completată de o diplomă în Matematică și Informatică, domenii care îi modelează gândirea analitică și abordarea clinică logică. Pasiunea sa pentru știință o determină să își aprofundeze cunoștințele prin cursuri specializate în EEG și alte domenii conexe. Este un colaborator activ al multor clinici din Constanța și un membru implicat al unor organizații profesionale importante, precum Asociația pentru Studiul Afecțiunilor Fiziologice, Societatea Română de Neurologie Pediatrică și Societatea Română împotriva Epilepsiei.