CE OFERIM?

Cursuri pentru Pregătirea și Formarea Cadrelor Didactice care au în Clasă Copii cu Cerințe Educaționale Speciale

Ești cadru didactic și ai în clasă elevi care au cerințe educaționale speciale? Cursurile noastre specializate sunt concepute pentru a te echipa cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a crea un mediu de învățare inclusiv. Iată ce oferă programul nostru:

  • Înțelegere Detaliată: Obține o înțelegere cuprinzătoare a diferitelor cerințe educaționale speciale, inclusiv a dizabilităților de învățare, tulburărilor din spectrul autist, ADHD și altele. Cursurile noastre explorează caracteristicile, provocările și strategiile eficiente pentru sprijinirea acestor elevi.
  • Instruire Individualizată: Învață cum să adaptezi metodele tale de predare pentru a satisface nevoile diversificate ale elevilor tăi. Cursurile noastre oferă insight-uri despre crearea de planuri de învățare personalizate, implementarea de ajustări și adaptarea materialelor didactice pentru a maximiza angajamentul și progresul elevilor.
  • Managementul Eficient al Clasei: Dobândește tehnici pentru crearea unui mediu de clasă pozitiv și inclusiv. De la strategii de gestionare a comportamentului la promovarea dezvoltării socio-emoționale, cursurile noastre oferă instrumente practice pentru promovarea unui mediu de susținere pentru toți elevii.
  • Abordare Colaborativă: Descoperă beneficiile parteneriatelor colaborative între cadrele didactice, părinți și profesioniști de suport. Programul nostru pune accent pe strategii eficiente de comunicare și echipă pentru a asigura o abordare coerentă și holistică în satisfacerea nevoilor elevilor.
  • Instruire Diferențiată: Învață cum să modifici și diferențiezi instrucțiunea pentru a răspunde stilurilor și abilităților de învățare diverse din clasa ta. Cursurile noastre oferă tehnici practice pentru susținerea instrucțiunii, oferirea de activități multisenzoriale și promovarea angajării active pentru toți elevii.
  • Practici de Evaluare Adaptată: Dezvoltă strategii de evaluare incluzive care permit elevilor cu cerințe educaționale speciale să-și demonstreze cunoștințele și abilitățile. Cursurile noastre se concentrează pe metode alternative de evaluare, ajustări și adaptări pentru a asigura o evaluare corectă și semnificativă.
  • Dezvoltare Profesională și Suport: Cursurile noastre oferă o comunitate de învățare de suport, unde te poți conecta cu alte cadre didactice, împărtăși experiențe și accesa oportunități continue de dezvoltare profesională. Fii la curent cu cele mai recente cercetări, cele mai bune practici și resurse din domeniul educației speciale.

Investind în dezvoltarea ta profesională, ai puterea de a transforma experiența educațională pentru elevii cu cerințe educaționale speciale. Alătură-te cursurilor noastre și descoperă-ți potențialul ca și cadru didactic în crearea unui mediu de clasă incluziv și încurajator. Fă primul pas către a face o diferență.