CE OFERIM?

Kinetoterapie

Programul nostru de kinetoterapie oferă îngrijire și suport specializat pentru copii, concentrându-se pe îmbunătățirea dezvoltării și a stării lor generale de bine.

Care sunt beneficiile kinetoterapiei:

  • Abordare personalizată: Terapeuții noștri evaluează fiecare copil în mod individual pentru a crea planuri de terapie personalizate care abordează nevoile și provocările lor unice.
  • Dezvoltarea abilităților motorii: Intervențiile prin kinetoterapie vizează îmbunătățirea abilităților motorii grosiere și fine, coordonarea, echilibrul și conștientizarea corporală, ajutând copiii să se descurce mai eficient în mediul lor fizic.
  • Integrarea senzorială: Încorporăm tehnici de integrare senzorială pentru a ajuta copiii să proceseze și să răspundă la informațiile senzoriale, reducând sensibilitățile senzoriale și promovând auto-reglarea.
  • Comunicare și socializare: Prin activități și exerciții captivante, dezvoltăm abilitățile de comunicare și interacțiune socială, promovând conexiuni semnificative cu colegii și familia.
  • Gestionarea anxietății și a comportamentului: kinetoterapia oferă strategii pentru gestionarea anxietății, reducerea comportamentelor repetitive și îmbunătățirea stării emoționale, ceea ce duce la creșterea încrederii și independenței.
  • Colaborare cu familia: Credem în puterea colaborării. Terapeuții noștri lucrează în strânsă colaborare cu părinții și îngrijitorii pentru a asigura continuitatea îngrijirii și a oferi îndrumare cu privire la susținerea progresului copilului acasă.
  • Mediu sigur și de suport: Spațiile noastre de terapie sunt concepute pentru a crea un mediu confortabil și de suport, încurajând copiii să exploreze, să se implice și să-și atingă întregul potențial.

Suntem dedicați să aducem o schimbare pozitivă în viața copiilor prin serviciile noastre specializate de kinetoterapie. Contactați-ne pentru a programa o consultație și pentru a face primul pas în deblocarea potențialului copilului dumneavoastră.